Reis was volledig uitverkocht….maar voor de snelle beslissers hebben we 10 extra plekken beschikbaar.

Op vrijdag 20 april 2018 organiseert Morrizz organizing vanuit Heerlen een begeleide trip naar de wedstrijd Borussia Mönchengladbach – Vfl Wolfsburg. Wij verzorgen de aanschaf van de tickets, het vervoer per luxe touringcar en de persoonlijke begeleiding van deze trip.

Zoals te zien in ons programma arriveren wij ongeveer 3 uur voor aanvang van de wedstrijd bij het Borussia Park. U heeft hier uitgebreid de gelegenheid om de Fohlenshop en het Fanhaus te bezoeken. In de Fohlenshop wordt de merchandise van Borussia Mönchengladbach verkocht. In het Fanhaus komen de fans van zowel de thuis- en uitploeg al vroeg voor de wedstrijd bijeen om een biertje te drinken en een Duitse Bratwurst te nuttigen. Dit is de ultieme plek om de sfeer van de Duitse Bundesliga te proeven. In het Fanhaus kunt u tafelvaatjes van verschillende formaten aanschaffen. U kunt dan aan de tafel tappen en het bier is dan ook nog voordeliger. Als u met een groep bent, kunnen wij vaatjes van 15 liter voor u reserveren. Heeft u hier interesse in? Maak dit dan aan ons kenbaar bij uw reservering of via ons e-mailadres.

 

VERTREK/TERUGKEER LOCATIE Parkeerplaats Kaldeborn
Stadionbaan 50, 6416 CS Heerlen
VERTREKTIJD Aanwezig: 16:15 uur
Vertrek: 16:30 uur
INCLUSIEF
Ticket zitplaats Vervoer per touringcar
Begeleiding Ruime vrije tijd

 

 

 

Programma is onder voorbehoud en kan inhoudelijk gewijzigd worden.

16:15 uur

 Verzamelen op parkeerplaats Kaldeborn (Stadionbaan 50, 6416 CS Heerlen).

16:30 uur

Vertrek richting Borussia Mönchengladbach.

17.45 uur

Verwachte aankomst bij het Borussia Park op P4. Aansluitend gelegenheid tot bezoek Fohlenshop en Fanhaus.

20.30 uur

 Aanvang wedstrijd Borussia Mönchengladbach – VFL Wolfsburg.

22.15 uur

 Einde wedstrijd.

22.45 uur

 Vertrek richting Heerlen.

23.59 uur

Verwachte aankomst in Heerlen.

Op de kaart kunt u zien waar de Fohlenshop en het Fanhaus gelegen zijn. Wij arriveren aan de noordkant van het stadion, de tribune van de harde kern. Rechts van het stadion, ter hoogte van de westkant, bevindt zich de Fohlenshop. Wanneer u vervolgens links om het stadion loopt, langs de oostkant, en de weg oversteekt komt u terecht bij het Fanhaus. Dit bevindt zich op ongeveer 10 minuten loopafstand van het stadion. Wij adviseren onze gasten om ongeveer 45 minuten voor de wedstrijd vanuit het Fanhaus richting het stadion te vertrekken.