UITVERKOCHT! In 2019 zijn jullie weer allemaal van harte welkom. 

Van 28 juni tot en met maandag 2 juli 2018* organiseert Morrizz organizing vanuit diverse plaatsen in Utrecht, Gelderland, Brabant en Limburg een begeleide trip naar de Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk. Wij verzorgen de aanschaf van de tickets, het vervoer, het hotel en de persoonlijke begeleiding van deze trip.

U verblijft twee nachten in hotel Greenrooms Graz *** (of vergelijkbaar). De accommodatie is voorzien van gratis WIFI en het ontbijt is inclusief. Het hotel is op zoover.nl beoordeeld met maar liefst een 8,4!
Graz is met ruim 250.000 inwoners de tweede stad van Oostenrijk en de hoofdstad van de deelstad Stiermarken. In 2003 werd de stad uitgeroepen tot culturele hoofdstad van Europa. Graz is bekend om zijn historische binnenstad, de grootse middeleeuwse binnenstad in Midden-Europa.

 

* Racedatum van 1 juli 2018 is definitief vastgesteld door de FIA. Mocht de datum wijzigen dan passen wij onze reis aan aan de nieuwe datum. Wijzigen van het raceweekend is geen geldige annuleringsgrond en er vindt dan geen restitutie plaats.

 

VERTREK/TERUGKEER LOCATIE Diverse opstapplaatsen in Utrecht, Gelderland, Brabant en Limburg
VERTREKTIJD Nader te bepalen
INCLUSIEF
Ticket Vervoer per luxe touringcar
Begeleiding Twee overnachtingen Hotel Greenrooms incl. ontbijt
NIET INBEGREPEN
Podiumgarantie

 

 

Donderdag 28 juni 2018

Vertrek per luxe touringcar vanuit diverse opstapplaatsen in de provincies Utrecht, Gelderland, Brabant en Limburg. Als we al onze gasten hebben opgehaald zal de reis vanuit Heerlen om ongeveer 19.00 uur naar Oostenrijk beginnen.

Vrijdag 29 juni 2018 om 09.00 uur

Aankomst bij het circuit. We zullen u direct afzetten bij het circuit, zodat u optimaal van uw eerste dag kunt genieten. In de avond zullen onze chauffeurs weer gereed staan om de hele groep naar het hotel te brengen. De avond in de tweede stad van Oostenrijk, Graz, is voor ieders vrije invulling.

Zaterdag 30 juni 2018

Kwalificatiedag. Na het ontbijt wordt u weer met onze touringcar naar het circuit gebracht. Hier heeft u wederom een hele dag vrije tijd. In de avond haalt de chauffeur u op en heeft u de gelegenheid tot vrije besteding van uw avond of gaan we gezellig met de hele groep op stap!

Zondag 1 juli 2018

Racedag. Na het ontbijt wordt alle bagage in de touringcar geladen en vertrekken wij met het gehele gezelschap richting het circuit. Op deze dag bent u getuige van de Grand Prix. In de avond zal de reis richting Nederland weer beginnen.

Maandag 2 juli 2018

Aankomst in Nederland. U wordt weer bij uw opstapplaats afgezet.

De prijs van €475 is inclusief vervoer per luxe touringcar, weekendtickets zitplaats, twee hotelovernachtingen in hotel Greenrooms Graz *** met ontbijt (of vergelijkbaar), transfers naar circuit en begeleiding with a personal touch door Morrizz organizing. Wij werken gratis met vaste stoelnummers in de touringcar en aan reserveringskosten doen wij niet.

Voor de eerste 50 gasten hebben wij tickets voor de Oranjetribune weten te bemachtigen. Wees er snel bij en reserveer nu!

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op basis van verblijf op een 2 persoonskamer. Voor een 1 persoons kamer wordt een toeslag van in totaal € 50,00 per kamer in rekening gebracht. Geef a.u.b. bij het boeken aan of van een 1 persoons kamer sprake is. U ontvangt voor de toeslag een aparte factuur.

De data van de Grand Prix van Oostenrijk 2018 zijn definitief vastgelegd door de FIA.

Om deze reis te reserveren, dient u uw gegevens hiernaast volledig in te vullen. De minimum leeftijd voor het plaatsen van een reservering is 18 jaar. Personen onder 18 jaar dienen onder begeleiding van een volwassene te reizen.
Indien u voor meerdere personen wenst te boeken, dienen deze één voor één aan de winkelwagen toegevoegd te worden. Vermeld in het vak opmerkingen uw gewenste opstapplaats.
Momenteel hanteren wij voor deze reis de volgende opstapplaatsen:
– Utrecht
– Arnhem
– Den Bosch
– Eindhoven
– Nederweert
– Stein
– Heerlen
De opstapplaatsen kunnen vervallen i.v.m. onvoldoende aanmeldingen. U wordt hierover tijdig geïnformeerd.

Gespreide betaling is onder voorwaarden mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op via info@morrizz.nl.

Onze algemene voorwaarden zijn bij reservering automatisch van toepassing.