UITVERKOCHT! In 2019 zijn jullie weer allemaal van harte welkom. 

Wegens ongekend succes in 2017, organiseert Morrizz organizing in het Hemelvaart weekend van 2018 (10 tot en met 14 mei 2018) vanuit diverse plaatsen in Utrecht, Gelderland, Brabant en Limburg een begeleide trip naar de Formule 1 Grand Prix van Barcelona. Wij verzorgen de aanschaf van de tickets, het vervoer, het hotel en de persoonlijke begeleiding van deze trip.

U verblijft in hotel Maritim Calella *** (of vergelijkbaar). De accommodatie is voorzien van gratis WIFI, buitenzwembad, dakterras met hot tubs, bar, restaurant, sauna en spa. Bovendien is het hotel op loopafstand gelegen van het strand (1 minuut) en het centrum van Calella (5 minuten). Het hotel is op zoover.nl beoordeeld met maar liefst een 8,4!

Reis is onder voorbehoud van beschikbaarheid en toewijzing hotel en tickets.

Mocht je mee willen maar is het even niet mogelijk om het hele bedrag bij boeking te voldoen? Neem dan even contact met ons op via info@morrizz.nl om in twee termijnen te betalen.

VERTREK/TERUGKEER LOCATIE Diverse opstapplaatsen in Utrecht, Gelderland, Brabant en Limburg
VERTREKTIJD Nader te bepalen
INCLUSIEF
Ticket Vervoer per luxe touringcar
Begeleiding Twee overnachtingen Hotel Maritim Calella incl. halfpension
NIET INBEGREPEN
Podiumgarantie

 

 

Aanvullende informatie

LeeftijdKind 12 t/m 18 staanplaats, Kind 12 t/m 18 zitplaats, Kind t/m 11 staanplaats, Kind t/m 11 zitplaats, Senior 65+ staanplaats, Senior 65+ zitplaats, Volwassene staanplaats, Volwassene zitplaats

Donderdag 10 mei 2018

Vertrek per luxe touringcar vanuit diverse opstapplaatsen in Utrecht, Gelderland, Brabant en Limburg. Als we al onze gasten hebben opgehaald kan de reis naar Barcelona beginnen.

Vrijdag 11 mei 2018

Aankomst in Barcelona. We zullen u direct afzetten bij het circuit, zodat u optimaal van uw eerste dag kunt genieten. In de avond zal de chauffeur u ophalen en naar het hotel brengen. U kunt dineren in het hotel (inclusief) en de avond vrij besteden in Calella.

Zaterdag 12 mei 2018

Kwalificatiedag. Omstreeks 11.00 uur wordt u weer met de touringcar naar het circuit gebracht. Hier heeft u wederom een hele dag vrije tijd. In de avond haalt de chauffeur u op en heeft u de gelegenheid tot diner in het hotel (inclusief) en vrije besteding van uw avond of gaan we gezellig met de hele groep op stap.

Zondag 13 mei 2018

Racedag. Na het ontbijt wordt alle bagage in de touringcar geladen en vertrekken wij met het gehele gezelschap richting het circuit. Op deze dag bent u getuige van de Grand Prix. In de avond zal de reis richting Nederland weer beginnen.

Maandag 14 mei 2018

Aankomst in Nederland. U wordt bij uw opstapplaats afgezet.

Prijzen zijn inclusief vervoer per luxe touringcar, weekendtickets staanplaats of zitplaats, twee hotelovernachtingen in hotel Maritim Calella *** met halfpension (ontbijt en diner) (of vergelijkbaar), transfers naar circuit en begeleiding door Morrizz organizing. Wij werken gratis met vaste stoelnummers in de touringcar en aan reserveringskosten doen wij niet.

Volwassene (vanaf 19 jaar)
Staanplaats € 369,00
Zitplaats € 459,00

Kind (12 t/m 18 jaar)
Staanplaats € 319,00
Zitplaats € 359,00

Kind (t/m 11 jaar)
Staanplaats € 269,00
Zitplaats € 359,00

Wij proberen ook dit jaar weer tickets te bemachtigen voor de Oranje tribune als die er weer komt. Indien u niet op de Oranje tribune wilt zitten, reserveren wij tickets op tribune C (of vergelijkbaar).

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op basis van verblijf op 2 – of 3 persoonskamer. Voor een 1 persoons kamer wordt een toeslag van in totaal € 30,00 per kamer in rekening gebracht. Geef a.u.b. bij het boeken aan of van een 1 – of 3 persoons kamer sprake is. U ontvangt voor de toeslag een aparte factuur.

De data van de Grand Prix van Spanje 2018 (11-13 mei 2018) zijn definitief vastgesteld door de FIA.

Om deze reis te reserveren, dient u uw gegevens hiernaast volledig in te vullen. De minimum leeftijd voor het plaatsen van een reservering is 18 jaar. Personen onder 18 jaar dienen onder begeleiding van een volwassene te reizen.
Indien u voor meerdere personen wenst te boeken, dienen deze één voor één aan de winkelwagen toegevoegd te worden. Vermeld in het vak opmerkingen uw gewenste opstapplaats.
Momenteel hanteren wij voor deze reis de volgende opstapplaatsen:
– Utrecht
– Arnhem
– Den Bosch
– Eindhoven
– Nederweert
– Stein
– Heerlen
– Maastricht
De opstapplaatsen kunnen vervallen i.v.m. onvoldoende aanmeldingen. U wordt hierover tijdig geïnformeerd.

Gespreide betaling is onder voorwaarden mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op via info@morrizz.nl.

Onze algemene voorwaarden zijn bij reservering automatisch van toepassing.