In het weekend van 8, 9 en 10 en 11 december 2017 organiseert Morrizz organizing een geheel verzorgde voetbalreis naar de wedstrijd Southampton – Arsenal. De reis is inclusief vervoer per luxe touringcar, overtocht per ferry, ticket zitplaats korte zijde voor deze A wedstrijd, overnachting in hotel met ontbijt en een hele dag vrije tijd in Londen waar we mee starten.

Wij zullen vrijdag in de late avond per luxe touringcar vertrekken vanuit Heerlen en Geleen richting Duinkerke om daar de overtocht per ferry te maken. In de ochtend zullen wij arriveren in Londen. Hier heeft u voldoende vrije tijd (minimaal 9-10 uur) om de stad, die al in kerstsfeer is, te bezichtigen, te winkelen of een lokale Engelse pub te bezoeken. In de avond zullen wij vertrekken naar Southampton waar u zult overnachten  Ons hotel ligt op loopafstand van het centrum van Southampton, waardoor u de zondag na het ontbijt naar vrije invulling kunt besteden. De wedstrijd wordt eveneens gespeeld op zondag. De exacte aanvangstijd wordt nog nader bekend gemaakt. Na de wedstrijd zullen wij in de avond weer huiswaarts vertrekken. U wordt in de vroege ochtend weer afgezet bij uw opstapplaats Geleen of Heerlen.

De wedstrijddatum is vastgesteld op zondag 10 december 2017. Aanvangstijd wordt nader bekend gemaakt. Indien de wedstrijddatum wegens onvoorziene omstandigheden toch verplaatst wordt, vindt geen restitutie plaats.

Reis onder voorbehoud van beschikbaarheid tickets, hotel en voldoende aanmeldingen.

Mocht je mee willen maar is het even niet mogelijk om het hele bedrag bij boeking te voldoen? Neem dan even contact met ons op via info@morrizz.nl om in twee termijnen te betalen.

VERTREK/TERUGKEER LOCATIE Heerlen en Geleen
VERTREKTIJD Aanwezig: vrijdag 08-12 om 21.40 uur.
Vertrek:vrijdag 08-12 om 22.00 uur.
INCLUSIEF
Ticket zitplaats Vervoer per touringcar
Overnachting Dagje Londen

 

 

 

Aanvullende informatie

LeeftijdKind, Volwassen

Programma is onder voorbehoud en kan gewijzigd worden.

Vrijdag 8 december om 21.40 uur

 Verzamelen op parkeerplaats Kaldeborn (Stadionbaan 50, 6416 CS Heerlen).

Vrijdag 8 december om 22.10

 Verzamelen bij opstapplaats Geleen.

Zaterdag 9 december rond 08.30 uur (ENG)

 Verwachte aankomst in centrum Londen.

Zaterdag 9 december rond 19.30 uur

Verwacht vertrek richting Southampton. In Southampton zullen wij overnachten.

Zondag 10 december

 Vrije tijd in Southampton met wedstrijd Southampton – Arsenal. Aanvangstijd wedstrijd wordt nader bekend gemaakt.

Zondag 10 december in de avond

 Vertrek richting Geleen en Heerlen.

Maandag 11 december in de vroege ochtend

Verwachte aankomst in Geleen en Heerlen.

Voetbalreis Southampton – Arsenal inclusief vervoer per luxe touringcar, ticket voor de wedstrijd, overnachting in hotel en een dag vrije tijd in Londen.

Volwassene (vanaf 18 jaar): € 249,00
Kind (t/m 17 jaar): € 229,00

Kinderen dienen onder begeleiding van een volwassene te reizen.

Bovenstaande prijzen zijn op basis van een tweepersoons kamer in het hotel. Als u reserveert voor één persoon geldt een toeslag voor een eenpersoons kamer (prijs op aanvraag). Voor oneven aantallen is, afhankelijk van de accommodatie, een beperkt aantal driepersoons kamers beschikbaar.