Wij horen graag wat je van onze reizen vindt ๐Ÿ˜‰

Recensies

Laat uw recensie achter in ons gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.230.154.129 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
161 berichten.
Jan Peels Jan Peels schreef op 2 september 2019 om 10:12:
Wat een geweldige service! Tijdens een wandeling rond het circuit van Francorchamps kwam ik ongelukkig ten val en verstuikte daarbij mijn linker enkel. Dus nauwelijks meer kunnen lopen. Na lang wachten op vervoer vanaf de Rode Kruis post bereikte ik het parkeerterrein om 18.34 uur, blijkt mijn bus van een andere reisorganisatie (waarvan de reisleider slecht en het noodnummer (!) niet bereikbaar waren) om 18.30 uur te zijn vertrokken: u ziet maar dat u thuiskomt. Schande! Maar vraag dan aan Morrizz of het mogelijk is dat mijn zoon en ik met zijn bus mee naar Maastricht kunnen. Dan wordt er plaats in de bus gemaakt en kom je toch nog thuis. Maurice, hartelijk bedankt voor deze service.
Wil Wijns Wil Wijns uit Valkenswaard schreef op 22 augustus 2019 om 06:23:
voor eerste keer een voetbalreis meegemaakt bij Morrizz Samen met zoon en schoonzoon naar Southampton - Liverpool en dag erop naar Londen. Was n prachtige ervaring en bij deze reis klopte werkelijk alles๐Ÿ˜Š Duidelijke info vooraf Reis met luxe touringcar Maurice een echte gastheer Goed hotel voor overnachting Prima zitplaatsen en vooral een geweldige sfeer in de groep ! HELEMAAL TOP EN DOEN ZEKER KEER OVER Bedankt namens Lars Stefan en Wil
Peter Sleijsters Peter Sleijsters uit Breda schreef op 22 augustus 2019 om 06:21:
Met 4 bredanaars in een bus vol limburgers naar Engeland maar dankzij Morrizz een super weekend gehad. ๐Ÿ˜‰ Alles tot in de puntjes geregeld. Bedankt
Andre Argiolas Andre Argiolas uit Kerkrade schreef op 22 augustus 2019 om 06:20:
Afgelopen weekend een mooie trip naar Engeland gehad met de wedstrijden Southampton vs Liverpool en Reading vs Cardiff City. Alles top geregeld en super plaatsen in het stadion! Verheug mij nu alweer op de volgende trip.
Bjarne Bjarne schreef op 21 augustus 2019 om 08:00:
Ik ben meegegaan naar de trip naar Southampton, echt een super ervaring. Uitstekende plaatsen bij beide wedstrijden waardoor je het voetbal goed kon volgen. De reis was goed geregeld en de sfeer in de groep was super. Reizen met Morrizz is zeker aan te raden!