Van ontwerp tot druk, wij ontzorgen!

Aanbod Kleding

Voor tal van groepen, evenementen, verenigingen en bedrijven leveren wij bedrukte sport – of bedrijfskleding en merchandise. Geheel voorzien van bedrijfs-, club- en sponsorlogo’s in sublimatiedruk of transferdruk.

Bent u op zoek naar bedrukte sportkleding voor uw team of vereniging? Naar bedrijfskleding in de vorm van polo’s, t-shirts, hemden, schorten, hoodies, caps, werkkleding etc. die een eyecatcher zullen zijn voor uw leden, personeel en uw klanten? Of juist op zoek nar leuke merchandise zoals tassen, USB sticks, pennen etc. voorzien van uw logo? Informeer dan een geheel vrijblijvend bij ons. Wij hechten belang aan het persoonlijke contact met onze opdrachtgevers en denken graag met u mee. Daar geen opdracht hetzelfde is, is de prijs dat ook niet, maar leveren wij per opdracht maatwerk waar wij de nodige zorg en aandacht aan besteden. Gezien onze ervaringen kunnen wij u natuurlijk van het nodige advies voorzien. De afhaalprijzen die wij met u afspreken, ook voor kleinere aantallen, zijn scherp. Verder werken wij niet met instelkosten of andere bijkomende kosten zodat precies duidelijk is wat het hele pakket u kost.

Al enkele jaren leveren wij het Italiaanse sportmerk Givova en het Spaanse sportmerk Luanvi. Beide met mooie designs, goede kwaliteit en wat vooral belangrijk is; betaalbaar. Graag sturen wij u de digitale catalogi toe zodat u zich zelf kunt overtuigen.

Uiteraard kunnen wij de bedrukte kleding of merchandise tegen vergoeding van de verzendkosten ook naar uw adres verzenden.

Bekijk de foto’s voor enkele van ons gerealiseerde projecten.