Wij regelen alles van A- tot Z

AANBOD SCHOOLREIZEN

In samenwerking met een gerenommeerde reisorganisatie verzorgen wij geheel georganiseerde, en op maat gemaakte schoolreizen en skikampen naar onder andere Spanje, Engeland, Duitsland, België, Oostenrijk, Frankrijk en Italië voor diverse scholengemeenschappen in onze regio. Onder meer Bernardinus College en Charlemagne College maken regelmatig gebruik van onze expertise en ons aanbod. Alle bij ons geboekte reizen vallen uiteraard onder de voorwaarden van de ANVR, SGR en calamiteitenfonds en bij busreizen wordt uitsluitend gebruik gemaakt van touringcars voorzien van het Keurmerk Touringcarbedrijven.

Een schoolreis verrijkt. Leerlingen leren op een andere manier andere culturen en landen kennen. Voor veel leerlingen is het zelfs een eerste kennismaking met het buitenland. Een schoolreis verbroedert en men leert leerlingen op een andere manier kennen. Of de reis nu toeristisch van aard is of een vakinhoudelijk thema heeft, het is altijd vormend voor de leerlingen. Een mooie schoolreis is daarnaast ook nog eens reclame voor de school.

Wij weten daarbij als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een schoolreis en welke extra belasting en stress dit kan opleveren voor de docenten die dit met hele goede bedoelingen en veel plezier doen. Het programma moet goed zijn. De logistiek moet geregeld worden. Administratief komt er veel bij kijken. En ook dient uiteraard het budget te worden bewaakt. Daarnaast is de werkdruk in het onderwijs erg hoog. Wij ontlasten de organiserende docenten en kunnen de volledige organisatie van de schoolreis van A tot Z uit handen nemen.

Wat is het doel van de schoolreis? Wij denken met u mee voor een goed programma!   Afhankelijk van de doelstelling kan een schoolreis naar bijvoorbeeld Berlijn, Barcelona, Parijs, Londen, Praag of Rome er voor de ene school heel anders uitzien dan voor de andere school. Vandaar dat wij geen kant-en-klare programma’s aanbieden. Wij denken graag met u mee om de juiste onderdelen in het programma in te bouwen die recht doen aan de doelstelling van de schoolreis. Van algemene, toeristische, programma’s tot aan vakinhoudelijke programma’s. Zelfs een meerdaags skikamp naar de sneeuw behoort tot de mogelijkheden.

Wij verzorgen dus niet alleen reis en verblijf maar kunnen u ook de organisatie van alle overige zaken waaronder excursies volledig uit handen nemen, waarbij we het doel van de reis natuurlijk niet uit het oog verliezen.

Wij reageren snel op uw vragen zodat (interne) vragen niet lang op het bordje blijven liggen.  Kortom: wij ontzorgen u bij de organisatie van de hele schoolreis en bieden u een op maat gemaakt totaalpakket per reis aan.

Londen
20141221_121643
Barcelona-Parc-Guell-e1375109927821
IMG_20151219_131359