WELKOM BIJ MORRIZZ ORGANIZING!

Morrizz organizing is dé aanbieder van sportreizen in Limburg. Door middel van onze persoonlijke begeleiding en aantrekkelijke prijzen proberen wij onze internationale voetbal-, Formule 1 -, dart- en  ijshockeyreizen voor eenieder onvergetelijk te maken. Wij reizen altijd per luxe touringcar naar onze bestemming voor een dag- of weekendtrip. Op ongeveer de helft van onze reizen kan door kleine groepen ingeschreven worden via onze webshop. Wilt u een arrangement voor 50 – 85 personen? Breng dan snel een bezoekje aan onze pagina groepen voor meer informatie of neem geheel vrijblijvend contact met ons op! Wij bespreken graag alle mogelijkheden.

Naast de sportreizen is Morrizz organizing in te schakelen voor het organiseren van trips naar pretparken, beurzen en voor de organisatie van teamuitstapjes, feesten, bedrijfsevents en schoolreizen. Wij zijn in staat de organisatie van het totale evenement uit handen te nemen. U geeft uw wensen aan en de rest laat u aan ons over; u hoeft alleen nog maar te genieten!

Bent u op zoek naar bedrukte sportkleding, bedrijfskleding, polo’s, T-shirts, hoodies, petten of tassen? Ook dan bent u bij Morrizz organizing aan het juiste adres! Wij werken snel, goed en tegen betaalbare prijzen met persoonlijke aandacht voor uw wensen. Aangezien wij geen internetbedrijf zijn hanteren wij geen instelkosten en worden alle opdrachten, persoonlijk, en met de grootste zorg door ons afgehandeld. Benieuwd naar ons aanbod, bekijk dan snel de pagina kleding, die te vinden is in de webshop.

Zoekt u dus een kleinschalig organisatiebureau waar persoonlijke aandacht, maatwerk, service en oog voor detail hoog in het vaandel staan? Neem dan snel contact met ons op!

FAQ

Krijg ik de tickets van het event vooraf thuisgestuurd?

Nee, de tickets worden pas uitgedeeld in de touringcar wanneer wij op weg zijn naar het event.

Hoe werkt de betaling van de reizen?

De betaling geschiedt direct via Ideal. Wanneer u een reservering plaatst in onze webshop, wordt u gelijk doorgestuurd naar de betaalpagina. Vervolgens ontvangt u een bevestiging per e-mail.

Kan ik nog annuleren nadat ik betaald heb?

Op het moment dat de betaling door ons ontvangen is, kan niet meer kosteloos geannuleerd worden. De reservering is op dat moment definitief.

Wordt er een reis- en annuleringsverzekering voor mij afgesloten?

Wij sluiten geen reis- en annuleringsverzekering af voor de reizen. U dient dit, indien gewenst, zelf te verzorgen.

Zit ik met mijn groep bij elkaar in de touringcar en bij het event?

Wij werken gratis met vaste stoelnummers in de touringcar. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen met zijn groep bij elkaar kan zitten. Wanneer de tickets bij het event plaatsgebonden zijn, zorgen wij ook hier dat iedereen bij elkaar zit. Als de plaatsen vrij zijn, zoals bijvoorbeeld staanplaatsen bij de Formule 1, is dit uiteraard niet het geval.

Moet ik bedrukte kleding vooraf betalen?

Ja, het volledige bedrag dient vooraf betaald te worden. Gepersonaliseerde bedrukte kleding kan niet geruild of geretourneerd worden.

Zijn de wedstrijddata altijd definitief?

In de Duitse Bundesliga en de Engelse Premier League worden de wedstrijden pas ongeveer 4 – 6 weken vantevoren definitief vastgesteld. De wedstrijden in deze competities worden in een weekend gepland, en afhankelijk van bijvoorbeeld schema’s Champions League en tv rechten wordt de definitieve speeldag vastgesteld. Wanneer u een reis bij ons boekt, is het dus mogelijk dat de wedstrijd nog verplaatst wordt naar een andere dag. Als dit gebeurt, vindt geen restitutie plaats.