Sportfanaat? En wilt u met een groep van uw vereniging of bedrijf van 50 – 85 personen een unieke sportreis meemaken? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij bieden geheel verzorgde dag- en weekendtrips aan naar o.a. Borussia Mönchengladbach, Borussia Dortmund, Southampton FC, diverse europese Formule 1 parcours, EK darts en de Bundesliga IJshockey.

De reis wordt gemaakt per luxe touringcar en het ticket voor het evenement is natuurlijk inclusief. Wij plannen onze reizen ruim in, zodat iedereen de gelegenheid heeft de stad, de omgeving van het stadion of het parcours te verkennen. Op deze manier kunt u met de hele vriendengroep, voetbalclub, sponsorgroep of personeelsvereniging alvast in de stemming komen voor de wedstrijd. Mocht u nog iets extra’s willen bieden, dan behoort een gepersonaliseerde sjaal tot de mogelijkheden. Een mooier aandenken aan de trip bestaat natuurlijk niet!

Geniet u liever langer? Het is mogelijk om voor de hele groep een overnachting te verzorgen. Zo kunt u bij een voetbalreis naar bijvoorbeeld de Engelse Premier League, een dagje sightseeing in Londen er aan vast plakken. Zo haalt u het maximale uit uw trip!

Bent u meer van de muziekevenementen? Schroom dan ook zeker niet om contact met ons op te nemen. De organisatie van concertreizen behoort namelijk ook tot de mogelijkheden. Wij verzorgen de tickets, het vervoer en de begeleiding tijdens de trip, waardoor u alleen nog maar in de touringcar hoeft te stappen. Doordat wij rechtstreeks in contact staan met ticketbureaus, betaalt u dus nooit teveel.