Wij horen graag wat je van onze reizen vindt ๐Ÿ˜‰

Recensies

Laat uw recensie achter in ons gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.206.194.161 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
160 berichten.
Peter de Klerk Peter de Klerk uit Kerkrade schreef op 11 november 2019 om 15:54:
Met Morrizz naar voetbalwedstrijd monchengladbach- werder bremen geweest. Was zeer goed georganiseerd. Waren ruim vantevoren al bij het stadion zodat we nog naar het fanhaus en de shop konden. Mooie trip en complimenten voor de organisatie.
Clement Aarts Clement Aarts uit Heerlen schreef op 11 november 2019 om 08:02:
Bedankt voor de organisatie van de trip naar Borussia Mรถnchengladbach! Ik heb zelden meegemaakt dat ik nergens iets op aan te merken heb gehad, bij deze trip was dat echt zo! Nogmaals klasse en bedankt.
Roger Roger uit Landgraaf schreef op 28 oktober 2019 om 07:39:
Zondag 27 oktober de wedstrijd Borussia Mรถnchengladbach - Eintracht Frankfurt bijgewoond onder de begeleiding van Morrizz. Heel goed verzorgd en top geregeld. Was een fijne namiddag/avond
Patrick Patrick uit LEBON schreef op 3 september 2019 om 15:14:
Wij zijn voor de eerste keer mee gegaan met Morrizz naar de grand prix in spa, top geregeld door maurice. Goede service en een vriendelijke service van ze nogmaals toppie Morrizz
Jan Peels Jan Peels schreef op 2 september 2019 om 10:12:
Wat een geweldige service! Tijdens een wandeling rond het circuit van Francorchamps kwam ik ongelukkig ten val en verstuikte daarbij mijn linker enkel. Dus nauwelijks meer kunnen lopen. Na lang wachten op vervoer vanaf de Rode Kruis post bereikte ik het parkeerterrein om 18.34 uur, blijkt mijn bus van een andere reisorganisatie (waarvan de reisleider slecht en het noodnummer (!) niet bereikbaar waren) om 18.30 uur te zijn vertrokken: u ziet maar dat u thuiskomt. Schande! Maar vraag dan aan Morrizz of het mogelijk is dat mijn zoon en ik met zijn bus mee naar Maastricht kunnen. Dan wordt er plaats in de bus gemaakt en kom je toch nog thuis. Maurice, hartelijk bedankt voor deze service.